Vanliga frågor

Alla våra anläggningar omges av höga och starka stängsel, inne på området har vi digital övervakning som sändes direkt till ett övervakningskontor. Vi har även rörelsesensorer som är kopplade till belysning så att det med en gång märks om någon rör sig inne på området. Våra portar har elektroniska lås som öppnas med personliga koder så att man vet vem som är inne på anläggningen. Alla förråd är individuella och har moderna elektroniska lås som endast kan öppnas av den som hyr förrådet. Utöver detta är vi kopplade till vaktbolag som kontinuerligt ser efter området.

Hos oss finns ingen minsta hyresperiod, du kan hyra ett förråd av oss utan bindningstid - dock tar vi betalt månadsvis så du kommer minst att få betala en månads hyra för ditt förråd.

Att vi håller ett konkurrenskraftigt pris samtidigt som vi låter dig ha tillgång till ditt förråd dygnet runt, vilket inga andra magasineringsföretag gör i Sverige än så länge.

Du kan nästan magasinera vad som helst hos oss, vi har endast ett fåtal artiklar som vi inte tillåter, dessa är: farligt material - t.ex. kemikalier och annat som kan orsaka skada om det spills ut. Färskvaror - eftersom vi vill undvika mögel och bakterier i våra förråd. OBS! Det är absolut förbjudet att förvara olagliga föremål och stöldgods hos oss!

När du bokar förråd hos oss aktiveras en heltäckande försäkring för dina saker som står i förrådet. Du kan vara helt lugn vetandes att om något mot förmodan skulle hända så kommer du att bli ersatt till fullo, det är vårt löfte till dig.

Vi har förråd i flera olika storlekar, i vanliga fall är det mellan 1-30 kvadratmeter och ungefär 3 meter högt i tak. Är du i behov av ett större förråd hjälper en representant dig att hitta rätt.

Du har tillgång till ditt förråd dygnet runt, alla dagar i veckan, hela året.

Vårt kontor på Klangfärsgatan 4 är öppet vardagar mellan 8-18 och lördagar 10-15. Vår telefonväxel är öppen 8-18 på vardagar. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi finns här för att hjälpa dig

Klangfärgsgatan 4, 426 52 Västra Frölunda

031 69 86 32

kontakt@forrad247.se

Post comment